У ЗСУ прокоментували заяву РФ про «провал контрнаступу»

Українські бійці продовжують ефективно знищувати логістику російських окупантів на півдні. Про це повідомила керівник прес-центру ОК Південь Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону у середу, 31 серпня.
За її словами, ЗСУ продовжують атакувати понтонні переправи.
«Це такий нескінченний лего-конструктор, тому що вони, усвідомлюючи, що знаходяться під нашим вогневим контролем, продовжують ліпити ці баржі, як із пластиліну. А ми продовжуємо їх методично дірявити», — пояснила вона.
Глава прес-центру також прокоментувала нещодавню заяву Міноборони Росії про те, що контрнаступ ЗСУ на півдні нібито «з тріском провалився».
«У них (Кремля, – ред.) так сильно тріскотіло, що вони сприйняли свій тріск за наш, мабуть, тому не почули справжнього стану справ. Нарешті все покаже час і наша витримка», – зіронізувала Гуменюк.
Вона також зазначила, що морально-психологічний стан війська противника на правому березі Херсонської області «дуже розхитано, вони зневірилися та демотивовані».
«Оскільки офіцерський склад не налаштований вести жодні бойові дії, а налаштовані у зворотному напрямку – на лівий берег. Вони намагаються втримати рядовий склад на передовій та імітують перекидання підрозділів, щоб у людей створювалося враження, що підтягуються резерви. Моральний стан на нашу користь. Їм досить просто скласти зброю», — додала представниця прес-служби ОК.
spot_img
Важливо
Схожі новини