ЗСУ відбили ворога на Слов’янському напрямку

Ворог продовжує зосереджувати свої зусилля на встановленні повного контролю за територією Донбасу, утриманні захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 24 серпня.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без істотних змін.

На півночі ворог продовжує утримувати окремі підрозділи Західного військового округу у прикордонних районах Брянської та Курської областей з метою демонстрації присутності та стримування дій підрозділів Сил оборони. Росіяни обстріляли населений пункт Товстодубове Сумської області із ствольної артилерії.

На Слобожанському напрямку ворог веде бойові дії з метою утримання раніше окупованих ліній.

На Харківщині ворог обстріляв 13 населених пунктів з артилерії, проводив авіарозвідку БпЛА, застосував авіацію.

На Слов’янському напрямку противник намагався вести розвідку біля Богородичного. Але наші воїни завдали окупантам вогневої шкоди і змусили тікати.

На Донецькому напрямку ворог продовжує активні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

На Краматорському напрямку здійснив обстріл зі ствольної та ракетної артилерії в районах Сіверська, Закитне, Роздолівки. Провів повітряну розвідку БПЛА поблизу Званівки та Райгородка.

На Бахмутському напрямку обстріли зафіксовано в районах населених пунктів Бахмут, Соледар, Зайцеве та Білогорівка. Ворог вів наступальні бої у напрямку Бахмутського та Кодема. Але безуспішно.

На Авдіївському напрямку ворог обстріляв артилерією різних типів поблизу Мар’їнки, Пісків, Нетайлового, Красногорівки та Залізного. Здійснив авіаудар поблизу Невельського. Вів наступальні бої у напрямку населених пунктів Піски та Невельське. Теж безуспішно.

На Новопавлівському напрямку внаслідок пожежі постраждали райони Костянтинівки та Вугледара.

Вів обстріли з артилерії й на Запорізькому напрямку.

spot_img
Важливо
Схожі новини