ЗСУ знищили чотири склади окупантів на півдні

У зоні відповідальності Оперативного командування Південь ситуація складна, але контрольована. Ворог продовжує ведення бойових дій на кордонах оборони та нарощує угруповання на Криворізькому напрямку з метою недопущення прориву наших військ, йдеться у зведенні, опублікованому 1 серпня.

Протягом минулої доби противник завдав двох авіаційних та одного ракетного удару.

«Парами вертольотів намагався вдарити по наших позиціях у Бериславському та Каховському районах Херсонщини. Обійшлося без втрат. По Одещині ворог вдарив двома ракетами типу Іскандер, випущеними з тимчасово окупованого Криму», — уточнили в ОК Південь.

Українська авіація завдала двох ударів по ворожих опорних пунктах у районах Олександрівки та Благодатного, а ракетно-артилерійські підрозділи атакували ворожі станції радіоелектронної боротьби в районі Біляївки.

Усього за добу 31 липня знищено: 52 окупантів, чотири танки, дві самохідні артилерійсько-мінометні установки Нона-С, самохідну артустановку, вісім одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також чотири склади з боєприпасами у Бериславському та Баштанському районах.

Також командування зазначило, що корабельне угруповання ворожих сил у Чорному морі складає 18 бойових кораблів і катерів, які маневрують уздовж кримського узбережжя у напрямку Новоросійська. При цьому п’ять кораблів і підводний човен, споряджені 44 ракетами типу Калібр, готові до завдання ракетних ударів.

Додатково на чергуванні є ще п’ять десантних кораблів.

spot_img
Важливо
Схожі новини