У РФ заявили, що США прагнуть влаштувати «голодомор» в Україні: реакція ОП

В Офісі президента відреагували на заяву спікера Держдуми РФ В’ячеслава Володіна, який сказав, що США нібито хочуть влаштувати в Україні «голодомор», тому шукають шляхи вивезення зерна. Радник голови ОП Михайло Подоляк зазначив, що вражений «інтелектом російського психіатричного батальйону».

«У Вашингтоні не вірять у перемогу Києва. Думають, як швидше повернути гроші, влаштовуючи в Україні голодомор», — вагомо так, із пафосним придихом написав суб’єкт. Йдеться про намір України продавати надлишки зерна на глобальному ринку. Об’єктивно, правильно та відповідально. Україна ж — не Росія», — заявив Подоляк.

Він також зіронізував, що «безумовно, після 77 днів війни світ просто впевнений у перемозі РФ».

«Це ж так очевидно, правда? Усі із захопленням у прямому ефірі спостерігають, як «друга армія світу» та її іконостасні генерали активно борються за невелику свиноферму в одному із сіл Харківської області і незабаром візьмуть її. Або не візьмуть. Або «високоточну» ракету запустять зі злості», — пише Подоляк.

За його словами, гасло Володіна: «Паскудити — то всім, воювати — то з цивільними».

«Російський психіатричний батальйон просто вражає своїм інтелектом, «адекватністю», різнобічною схильністю до вербальних перекручень і вишуканою пристрастю до катастрофічного ідіотизму. А також незнищенним бажанням все це публічно демонструвати. Особливо вражає парочка «адекватів» Володін/Медедєв. Втім, підручники з психіатрії давно потребували апдейту новими яскравими прикладами», — зазначив Подоляк.

spot_img
Важливо
Схожі новини