Росіяни катують українських жінок та чоловіків, яких вивозять до РФ — СБУ

Росіяни продовжують грубо порушувати міжнародні правила поводження з військовополоненими. Катування українських чоловіків і жінок у них поставлені на потік і продовжуються навіть на території Росії, куди їх вивозять для «вибивання інформації». Про це повідомляє СБУ, посилаючись на перехоплену телефонну розмову російського окупанта, який зараз перебуває в Україні, з його знайомою, співробітницею спецслужб Росії.

«Двох піймали. Молодші за нас… Починаємо колоти — ні хр*на. Відвели одного в ліс, іншого допитуємо. Стрельнули, ну типу вбили. Той щось сказав! Гаразд… Поклали під колесо ногу, проїхали — хоч щось сказав! — каже окупант.

Його співрозмовниця відповідає, що вона також «багато може розповісти, але не може». Такі тортури українських військових називає прийомом, після якого хлопців відправляють на лікарняний.

«Дядько твій до нас приїжджає періодично на перший прийом. Каже: «Не шкодувати! Вони йшли вбивати». Баби приїжджають. Я ось приймала, нігті поламала. А так хлопці їдуть на лікарняні після прийомів із руками… Ну, весело, там весело. Є що розповісти», — зізнається співрозмовниця окупанта.

spot_img
Важливо
Схожі новини