Мешканець Запоріжжя викрав у поштовому відділенні пенсію містян

Раніше судимий чоловік мов мародер вдерся до службового приміщення поштового відділення та заволодів 50 тисячами гривень, призначеними для виплати пенсій. Його затримали в порядку ст.208 КПК України та повідомили про підозру.

Мешканець Запоріжжя викрав у поштовому відділенні пенсію містян

10 березня до відділу поліції №3 Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про скоєння грабежу в  поштовому відділенні  Шевченківського району міста.

В обідній час туди забіг чоловік, переліз через огорожу робочої зони листоноші та відкрито заволодів близько 50 тисячами гривень. Гроші призначалися для виплати пенсій.

Співробітники пошти намагалися затримати зловмисника, однак він вибіг на вулицю, накинув на вхідні двері навісний замок, чим заблокував вихід з приміщення.

Поліцейські провели низку оперативно-пошукових заходів та спільно із небайдужими громадянами викрили місцезнаходження грабіжника. Встановлено, що 43-річний чоловік перебуває у розшуку за розбій. В момент виявлення, місцеві жителі, обурені вчинком чоловіка у важкий воєнний час,  ладні були вдатися до самосуду.

Зараз правоохоронці затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені грошові кошти вилучили.

Слідчим поліції  фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 «Грабіж» Кримінального Кодексу України. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Forpost

spot_img
Важливо
Схожі новини