На Донбасі обстріляли евакуаційний потяг, є жертви

Внаслідок нічного авіанальоту на евакуаційний потяг Краматорськ — Львів загинула одна людина, ще одна поранена. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у неділю, 13 березня.
«Близько 00:00 години внаслідок авіанальоту отримав пошкодження евакуаційний поїзд Краматорськ — Львів. Внаслідок цього цинічного злочину одна людина загинула, одна – поранена», – написав Кириленко у Facebook.
Своєю чергою, Укрзалізниця повідомляє, що обстріл стався поблизу станції Брусин у Донецькій області. Потяг прямував для здійснення евакуаційного рейсу до Лимана, щоб забрати жителів Луганської та Донецької областей, які опинилися у зоні запеклих бойових дій.
«Від отриманих пошкоджень одна з провідниць цього поїзда загинула, інша була поранена та доставлена ​​до лікарні міста Слов’янськ, де їй надається допомога», – йдеться у повідомленні.
Укрзалізниця зараз докладає всіх зусиль, щоб евакуювати поїзну бригаду пошкодженого поїзда та всіх пасажирів, у тому числі близько 100 дітей, які чекали на порятунок на вокзалі міста Лиман.
spot_img
Важливо
Схожі новини