Внаслідок обстрілу Миколаєва пошкоджено 167 будинків

Російські війська в ніч проти суботи, 12 березня, обстрілювали Миколаїв. Внаслідок чого вісім людей отримали поранення, пошкоджено 167 будинків, з яких 11 – повністю зруйновані, повідомив мер міста Олександр Сенкевич.

«Загалом, цей обстріл був виключно по об’єктах цивільної інфраструктури… Загалом за цей обстріл було пошкоджено 167 будинків… І також треба сказати, що 11 приватних будинків було повністю зруйновано. Щодо об’єктів охорони здоров’я – лікарня №3 постраждала, та щодо об’єктів освіти – 11 навчальних закладів: дитячих садків та шкіл. За минулий обстріл постраждали вісім громадянських людей, які були поранені. На щастя, обійшлося: не було загиблих», – сказав Сенкевич у своєму відеозверненні у суботу.

За його словами, у місті знайдено вибухонебезпечні предмети за 182 адресами – їх розмінують вибухотехніки, а також перевірено 124 адреси, де вилучено 36 вибухонебезпечних речовин.

«Зараз відновлюється електроенергія, теплопостачання за двома котельнями та газопостачання (там, де були пошкодження – ред.)», – додав мер Миколаєва.

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім записав нове відео, в якому описав поточну ситуацію.

«Ворог використовує тактику: виїхав у поле — постріляв — сховався в населений пункт», — розповів Кім.

spot_img
Важливо
Схожі новини