Поліція затримала нардепа від “Слуги народу” Куницького. Відео

На одному з блокпостів затримали народного депутата від партії “Слуга народу” Олександра Куницького.

Поліція затримала нардепа від “Слуги народу” Куницького. Відео

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє “Українська правда“.

За даними УП, Куницького затримали, бо він знімав блокпост на камеру, що є забороненим в умовах воєнного стану. Де саме був затриманий депутат, наразі невідомо.

38-річний Олександр Куницький, який народився у Запоріжжі, є народним депутатом від фракції «Слуга народу», він є ізраїльським та українським блогером та підприємцем.

Зауважмо, що для Куницького це вже не перший досвід “підозрілої” діяльності в час війни. Як пише Dsnews.ua, в липні 2014 року він поїхав до окупованого Росією Криму. Там майбутній нардеп не лише не критикував окупаційну владу, а й показував діяльність місцевих ДПСників у позитивному контексті. Також він фактично визнав Крим російським.

У 2017 році Куницький став учасником конфлікту з одним із оборонців блокпосту на острові Хортиця Русланом Венжегою. За даним фактом було відкрите кримінальне провадження, яке майбутній нардеп всіляко ігнорував. Через це його навіть оголосили у розшук.

У 2019 році Куницький балотувався та пройшов до ВР по мажоритарному окрузі в Харкові. Він має подвійне громадянство і йому вдалося домогтися дозволу на балотування через суди.

Через свою скандальну діяльність Куницький навіть потрапив у базу сайту “Миротворець”

spot_img
Важливо
Схожі новини