Рекрутинг – одна з дієвіших форм роботи з підприємствами!

Якісно, оперативно та вчасно. Саме з таким гаслом працюють фахівці відділу рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості. І як показує практика – це дійсно дієва послуга, якою за три роки скористалося вже понад 6000 роботодавців. В чому полягає суть роботи? Все дуже просто…

Багато підприємств за певних причин не можуть тримати в своєму штаті менеджера з підбору персоналу, бо така людина просто не потрібна на постійній основі, особливо, коли на підприємстві не має плинності кадрів. Але, що робити, коли з’являється вакансія? Хто буде проводити співбесіди, анкетування? Невже сам керівник підприємства?

Ні, саме в цьому випадку, на допомогу приходять рекрутери Запорізького міського центру зайнятості. Основні переваги взаємодії з відділом рекрутингу полягають у тому, що перш ніж направити шукача роботи на співбесіду, буде проведено цілу низку заходів. Отримавши вакансію від роботодавця, рекрутери одразу звертаються до своєї бази шукачів роботи. Варто зауважити, що в базі міститься інформація  як про осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні та шукають роботу, так і осіб з «вільного ринку праці». Тобто, шукачів, які ще працюють та бажають змінити роботу і осіб, які не працюють і не перебувають на обліку в центрі зайнятості, але знаходяться в активному пошуку постійної роботи. У разі, якщо особа відповідає вимогам вакансії, заявленої роботодавцем, то відбувається попередня співбесіда, яку проводить рекрутер центру зайнятості. Після вдалого проходження співбесіди в центрі зайнятості, особа, за узгодженням дати та часу з роботодавцем направляється до роботодавця.

При цьому, роботодавець не витрачає жодної секунди на пошук потенційного працівника, а вже за деякий час, він отримує цінного кадра. За бажанням роботодавця фахівці відділу рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості можуть безкоштовно розмістити інформацію про вакансію на пошукових сайтах роботи. З відділом рекрутингу шукають роботу кваліфіковані робітники, особи без освіти, менеджери, інженери, керівники. Тож, якщо підприємству шкода витрачати свій час на пошук працівників, варто спробувати співпрацю з відділом рекрутингу Запорізького міського центру зайнятості, який знаходиться за адресою:

м. Запоріжжя, вул. Рекордна, 16-б, каб. 200

або за телефоном: 061 284-99-70.

spot_img
Важливо
Схожі новини