Звук найвищого гатунку: топ-3 продукти JBL в Україні

JBL — компанія, що створює тренди на світовому ринку аудіотехніки. За даними порталу E-Katalog, в інтернет-магазинах України представлено понад 500 товарів JBL, з яких найбільшим попитом аудиторії користуються навушники та портативні колонки. Нумо знайомитися з найпопулярнішими девайсами цих категорій.

Навушники JBL Tune 700BT

 

Найпопулярніші навушники JBL в Україні оснащені легким складним корпусом, комфортними повнорозмірними амбушурами, м’якою дужкою та вбудованим мікрофоном для відповіді на телефонні дзвінки. Вони можуть працювати як від кабелю, так і через Bluetooth, зберігаючи стабільне з’єднання на відстані до 10 м від джерела. Tune 700BT мають потужне фірмове звучання JBL з яскравим та щільним басом. Режим Multipoint дозволяє одночасно підключатися до декількох пристроїв. Автономність цієї моделі здивує навіть професіоналів: до 27 годин без підзарядки!

За даними E-Katalog, JBL Tune 700BT продається в інтернет-магазинах за ціною від 1 550 до 2 500 грн.

Bluetooth-колонка JBL Charge 5

 

Двосмугова 40-ватна колонка з пасивним випромінювачем, що підсилює віддачу в НЧ діапазоні. Має вологозахищений корпус (IP67), підтримує Bluetooth v 5.1. Виділяється детальним, яскравим та басовитим звучанням, однаково добре справляється з будь-якими музичними жанрами. Містка батарея на 7500 мАг забезпечує до 20 годин автономної роботи, за наявності бажання її можна використовувати також для підзарядки інших пристроїв (функція PowerBank). JBL Charge 5 підтримує режим JBL PartyBoost, що дозволяє об’єднувати її з іншими колонками в потужну стереосистему.

Ціна в інтернеті — від 3 800 до 7 500 грн.

Bluetooth-колонка JBL Clip 4

 

Мініатюрна колонка з пасивним випромінювачем, що видає на диво чистий та потужний для своїх розмірів (86 x 135 x 46 мм, вага — 239 г) звук. Обладнана вбудованим металевим карабіном, що дозволяє закріпити Clip 4 на рюкзаку або кермі велосипеда. Як і старші моделі JBL, «крихітка» може похвалитися сучасним адаптером Bluetooth v 5.1 та захистом IP67, що дозволяє витримувати занурення на глибину до 1 м. Для підключення до смартфона використовується зручний додаток з безліччю налаштувань.

Ціна в інтернеті — від 1 600 до 2 500 грн.

Примітка: дані про ціни взяті з порталу E-Katalog, інформація актуальна станом на серпень 2021 року.

spot_img
Важливо
Схожі новини