Запорізька команда «ОП-ЗЖ» підтримала Володимира Буряка

Команда політичної партії «Опозиційна платформа За Життя» офіційно оголосила усіх кандидатів для участі у місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2020 року. На прес-конференції голова Запорізької регіональної організації партії та народний депутат України Володимир Кальцев особисто привітав усіх членів партії та наголосив, що ці вибори вирішать – хто за Україну, а хто проти. Народний депутат закликав людей обов’язково піти на вибори: «Ваш голос вирішує більше, ніж ви думаєте», — наголосив нардеп.

«У країні – хаос. Почалась криза, як економічна, так і політична. Наші запорізькі підприємства переживають занепад. Машинобудування, вагонобудування звели нанівець. А це робочі місця, стабільність та поповнення місцевих бюджетів.

З кожним кредитом ми втрачаємо державність та суверенітет. Ми стаємо сировинним придатком. Так не повинно бути, адже у нас є плодючі землі, умілі руки та гострий розум. Україна має власні інтереси, вона повинна розвиватись у їх бік, а не так, як хочуть інші країни. Ми повинні експортувати вироби з пшениці, а не зерно; металічні запчастини, а не руду. І це лише маленький приклад», — підкреслив Володимир Кальцев.

Запорізька команда «ОП-ЗЖ» підтримала Володимира Буряка

Разом з сировиною нашу країну залишають люди. Більшість молоді не бачить майбутнього на Батьківщині, а це неправильно. Україна не повинна вироджуватись через нестачу робочих місць та нехтування власними інтересами. Крок за кроком, люди можуть просто втратити рідну країну, і це чи не найстрашніший сценарій, вважають в партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

«Україною правлять дилетанти. Більшість з них не те що країною, а і групою більшою, ніж 10 осіб, не керували. Наше завдання – позбутись «нових обличь», які руйнують країну. Не дати «новим обличчям» забрати владу у свої руки. Місцеві органи самоуправління наразі – чи не найважливіший оплот стабільності, тому наші люди – професіонали та справжні господарі, які десятки років набували досвіду аби зараз зупинити хаос», — додав голова регіональної організації політпартії «ОП-ЗЖ».

Зупинити безлад можна, і саме на прес-конференції була озвучена ще одна важлива новина.

Аби не допустити дилетантів та профанів до влади, які можуть бути висунуті від правлячої партії, «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» підтримує Володимира Вікторовича Буряка у якості міського голови міста Запоріжжя. Ґрунтуючись на позитивних результатах і досвіді, який вже має Володимир Буряк, це рішення може стати ключовим у майбутньому рідного міста.

Цю ідею розглянули розгорнуто та детально, сильні аргументи на заході представили Андрій Розумович, перший заступник голови Запорізької регіональної організації ПП «ОП-ЗЖ» та кандидатка у депутати облради Оксана Олександрівна Губіна. Щодо жінок у владі, то саме у «ОП-ЗЖ» найбільший відсоток жінок – 44%. А це не лише нові погляди на освіту, медицину, а і значно більший шанс достукатись до кожного українського серця.

Наразі від партії висунуто 1198 депутатів у всі 67 запорізьких громад, 32 з них претендують на посади міських голів або керівників цих самих громад.

spot_img
Важливо
Схожі новини