Всё под контролем: Центральный ЗАГС дал ответ горожанам касательно состояния здания

Раннее мы писали о том, что из-за плохой погоды у любимого горожанами здания ЗАГСа в Александровском районе начались некие проблемы с обшивкой. На данную проблему сразу же обратило внимание руководство, и ответило горожанам как можно быстрее.

«Ми дуже вдячні, що мешканці нашого міста не залишаються байдужими до життя міста. Зокрема, до такої важливої та усіма улюбленої установи, як Олександрівський районний у місті Запоріжжі відділ державної реєстрації актів цивільного стану.

Дійсно, на сьогоднішній день, у зв’язку із несприятливими погодними умовами виникла проблема — пошкоджено зовнішню обшивку будівлі. Власник приміщення, Запорізька міська рада, та керівництво Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) вживають всіх можливих заходів для усунення даної проблеми.

Але, на жаль, в умовах обмеженого бюджетного фінансування на капітальні ремонти, вирішити її в найкоротший термін не уявляється можливим. Щодо здійснення ремонту власними силами інформуємо, що такі роботи виконуються виключно фахівцями та спеціалізованими організаціями».

spot_img
Важливо
Схожі новини