Де у Запоріжжі можна придбати здорову продукцію без барвників, консервантів і пальмової олії

Мережа «АТБ» відома мільйонам українців завдяки гарантованій якості товарів та доступним цінам.

У поточному році вона значно розширила асортимент своїх супермаркетів, збільшивши при цьому частку продукції власних торгових марок.

Перевагу віддали інноваційним здоровим товарам, які виробляють без додавання пальмової олії, консервантів, барвників та інших шкідливих добавок.

Це та продукція для здорового харчування, про важливість якої останнім часом багато говорять і яку цінують європейські споживачі. Завдяки «АТБ» можливість наповнити холодильник безпечними натуральними продуктами тепер є і в жителів нашого міста металургів.

Де у Запоріжжі можна придбати здорову продукцію без барвників, консервантів і пальмової олії

Окрім того, компанія активно розвиває вже добре знайому клієнтам власну торгову марку «Спецзамовлення “АТБ”». В її асортименті представлені натуральні молочні продукти вищого ґатунку, ковбасні вироби, виготовлені з м’яса за Держстандартом, знайоме з дитинства натуральне згущене молоко. Воно не просто біленьке-солоденьке, а дійсно смачне та корисне для здоров’я.

Асортимент 1044 цілодобових супермаркетів «АТБ» – це понад 3,5 тис. найменувань продуктів і товарів. Близько тисячі з них представлені продукцією ​​власних торгових марок. Ціни на ексклюзивний асортимент на 30% нижчі за ціни на аналогічні товари. Проте до якості продукції власного виробництва та власного імпорту, яку можна придбати тільки в дискаунтерах «АТБ», компанія висуває суворі вимоги. У магазини найбільшої мережі країни можуть потрапити тільки гарантовано свіжі, натуральні, безпечні та здорові продукти. Ексклюзивний асортимент є візитною карткою лідера української галузі ритейлу. Здобувши довіру майже чотирьох мільйонів постійних клієнтів у 24 областях України, зокрема й у Запорізькій, «АТБ» цінує свою репутацію, тому підходить до питання якості відповідально.

Де у Запоріжжі можна придбати здорову продукцію без барвників, консервантів і пальмової олії

Зараз компанія володіє чотирма власними торговими марками, які належать до різних цінових категорій. Преміальний сегмент представлений ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», середній плюс – «Спецзамовлення “АТБ”», середній – ТМ «Своя лінія». Найбільш економну продукцію пропонує ТМ «Розумний вибір». Таким чином, кожен знайде у численних маркетах «АТБ» якісні здорові продукти на власний смак.

«Дискаунтери мережі раді запропонувати покупцям власний імпорт. Його маркують брендом «De Luxe Foods & Goods Selected», який був створений компанією «АТБ» з метою познайомити споживачів з кухнями різних народів світу. З-за кордону постачають ті продукти, які неможливо виростити або виготовити в Україні. Наприклад, екзотичні овочі та фрукти, деякі види грибів, каву, оливкову олію, а також товари, характерні для певного регіону – італійську пасту, бельгійський шоколад, шрі-ланкійський чай, тайський рис, іспанські оливки і багато іншого»,– розповіла Наталія Шаповалова, заступник генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет».

Власні імпортери завозять товари з-за кордону самостійно –  це дозволяє вирішити одразу декілька ключових питань. По-перше, повністю виключена ймовірність фальсифікації. Клієнт купує в магазині «АТБ» тільки якісний товар. Другим важливим аспектом є ціна. Відмова від послуг посередників дозволяє найбільшому ритейлеру України знизити вартість товарів власного імпорту в середньому на третину.

 

spot_img
Важливо
Схожі новини