Не можна забути жодного героя: яку допомогу сьогодні отримують родини загиблих під час АТО бійців

Сотні тисяч громадян були відправлені на передову під час шести хвиль мобілізації та численних призовних кампаній ЗСУ. За даними Моніторингової місії ООН, втрати серед українських військовиків  уже перевищують чотири тисячі осіб.

Бойові дії на сході нашої країни не обійшли стороною  і п’ятдесятитисячну родину співробітників «АТБ». За два перші роки конфлікту (2014–2015) у бойових діях на Донбасі  взяли участь 765 працівників підприємств «АТБ», серед яких були  і мешканці нашого Запоріжжя. Шестеро отримали поранення, а десятеро, на жаль, загинули.  В компанії добре розуміють, що українські герої та родини, які втратили годувальника,  потребують підтримки та допомоги.

«АТБ» системно підтримує українську армію, ветеранів бойових дій і сім’ї тих, хто заплатив за українську незалежність власним життям. Вже більше двох років Благодійний фонд «АТБ» разом  із фондом «Елеос» проводять всеукраїнський соціальний проєкт «Не чужі долі». Щомісяця десятки сімей загиблих українських воїнів отримують від «АТБ» продуктові набори, до яких входять основні продукти харчування.

Ця адресна допомога стала гарною підтримкою для родин, які втратили близьку людину та годувальника. Щомісячний бюджет цієї соціальної ініціативи на сьогодні вже перевищує 300 тис. грн.

Не можна забути жодного героя: яку допомогу сьогодні отримують родини загиблих під час АТО бійців

Дотримуючись філософії соціально орієнтованого бізнесу, найбільший український ритейлер бере участь у вирішенні  важливих проблем суспільства – насамперед, допомагає боротися з безробіттям у багатьох регіонах, включаючи й наше Запоріжжя та область. Українські герої, повертаючись з фронту, не завжди можуть адаптуватися до мирного життя та нової реальності. Близько 800 ветеранів війни на Донбасі покінчили із собою, не зумівши впоратися з посттравматичним синдромом, побутовими негараздами, життєвими складнощами, депресією. Для багатьох українських хлопців справжнім порятунком стала можливість почати своє життя з чистого аркуша, яку пропонує «АТБ».

Щорічно компанія відкриває близько сотні нових супермаркетів, у яких створює п’ять-шість тисяч робочих місць.  Зараз у 23 областях України цілодобово працюють 1044 дискаунтерів «АТБ». Вони  пропонують покупцям  якісні продукти  і товари першої необхідності. Мережа вже має більш як 4 мільйони постійних клієнтів у 264 населених пунктах країни, у тому числі й у нашому Запоріжжі.

Стабільна робота, гідна зарплата  та підтримка колег допомагають ветеранам АТО забути жахи війни, отримати нову професію, почати будувати кар’єру. Кадрова політика компанії спрямована на розвиток людського капіталу. «АТБ» системно інвестує в своїх співробітників, забезпечує їх медичною страховкою, соцпакетом і навіть оплачує отримання профільної освіти. Щорічно майже 4 тисячі співробітників компанії проходять навчання у власних учбових центрах «АТБ» у Дніпрі, Києві, Львові й Одесі. Знання відкривають перед людьми нові перспективи – можна отримати підвищення та навіть обійняти керівну посаду. Є безліч прикладів, коли  продавець, касир, охоронець, логіст, юрист, менеджер ставали керівниками. Загалом 85% адміністративних співробітників «АТБ» розпочинали свою кар’єру з посад рядових працівників. Це можна вважати найбільш об’єктивним підтвердженням того, що робота в «АТБ» для десятків тисяч українців не просто джерело доходу, а набагато більше – стиль життя, покликання.

spot_img
Важливо
Схожі новини