Де у Запоріжжі шукати перспективну та стабільну роботу

Окрім конкурентної зарплати, страховки та повного соцпакета, працівники тут отримують безкоштовне фахове навчання, завдяки чому в них є можливість розкрити власний потенціал.

Почнемо з того, що розпочати кар’єру в команді лідера можна навіть без робочого стажу. Стабільне і перспективне  робоче  місце у нашому місті металургів охочим може запропонувати компанія «АТБ». Не важливо, має людина певні навички чи тільки-но отримала диплом, або, можливо, шукає себе після повернення із зони бойових дій на Донбасі.

«Одночасно з розширенням компанії ми продовжуємо інвестувати в людей. Крок за кроком оновлюємо систему оплати праці та мотивації персоналу. Для нас важливо, щоб співробітники компанії отримували гідну винагороду та мали бажання працювати з повною віддачею, – розповідає голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков. – Питанню ефективної мотивації співробітників ми приділяємо особливу увагу. Маємо декілька постійних заохочувальних програм для різних категорій працівників. Вони спрямовані на досягнення максимального рівня внутрішніх торгових стандартів і обслуговування покупців».

Цікаво, що Борис Марков свого часу й сам почав працювати в мережі «АТБ» на посаді юриста. Таких прикладів self-made, коли люди пройшли шлях від першого робочого місця в команді лідера до побудови блискучої кар’єри, в компанії  сила-силенна. За статистикою більш як 85% керівників підрозділів  «АТБ» розпочинали свою діяльність із рядових посад.

Де у Запоріжжі шукати перспективну та стабільну роботу

Кадрова політика компанії спрямована на розвиток людського капіталу. Щоб мати у штаті гарних менеджерів, логістів, бухгалтерів, керівників відділів, охоронців, продавців та інших фахівців, компанія вже давно вирішила самостійно забезпечувати їм фахову підготовку. У 2003 році в сусідньому з нами Дніпрі відкрили перший  учбовий центр «АТБ». Трохи згодом аналогічні заклади компанії «АТБ-Маркет» з’явилися у Києві, Одесі та Львові.

Власні учбові центри підтримують динамічний розвиток корпорації, оскільки формують  професійний внутрішній кадровий резерв. Щорічно тут підвищують кваліфікацію й отримують нові навички понад 4 тис. осіб. Сьогодні весь  адмінштат «АТБ» має таку освіту. Курс навчання у цих центрах став обов’язковою вимогою для тих, хто прагне отримати керівну посаду, наприклад  стати на чолі нового дискаунтера, яких щорічно відкривається близько сотні. Мережа «АТБ» зараз налічує 1030 дискаунтерів у 264 містах країни, у тому числі й у Запоріжжі.  Й ці цифри постійно зростають, бо динамічний розвиток торговельної мережі є неодмінною складовою стратегії «АТБ».Дискаунтери кожного дня відвідують понад  3,5 мільйони постійних клієнтів. Аби цілодобово забезпечувати їх гарантовано свіжими продуктами та якісними товарами,  докладає чималих зусиль величезна родина «АТБ» – понад 60 тисяч співробітників! До складу корпорації входять численні підприємства, які розташованіу 22 областях країни. Займаються вони управлінням активами, логістикою, виробництвом продуктів харчування. Завдяки потужному власному кадровому потенціалу вони роками обіймають лідируючі позиції у своїх сегментах бізнесу. Отже, «АТБ»-роботодавець  має чималий перелік переваг, який не обмежується стабільною зарплатою та соцпакетом.

spot_img
Важливо
Схожі новини