Дитячі лікарні України отримають сучасне обладнання

Наприкінці літа та на початку осені у всіх 1030 супермаркетах «АТБ», які цілодобово працюють у 264 населених пунктах 22 областей України (в тому числі й Запорізької), реалізували масштабний благодійний проєкт «БлагоДій». На кожній касі у дискаунтерах «АТБ» клієнтам пропонували  за невеличку суму придбати листочок  зі схемою оригамі. Кількість таких цікавинок не обмежували, кожен міг купити стільки, скільки вважав за потрібне. Для тих, хто не знайомий із цим східним мистецтвом, автори запропонували QR-код із посиланням на докладну інструкцію. Зібрані кошти  Всеукраїнський благодійний фонд «АТБ» спрямує на надання цільової підтримки дитячим лікувальним закладам – планується закупити для дитячих лікарень усієї країни сучасне медичне обладнання.

Лише протягом місяця в межах проєкту «АТБ» зібрали близько трьох з половиною мільйонів гривень –  отже,  майже кожен постійний клієнт торговельної мережі «АТБ» захотів допомогти дітям.

«”БлагоДій”­–  це друга масштабна благодійна акція фонду «АТБ», спрямована на збирання коштів для дитячих лікувальних закладів.  Вона відбувалася у всіх магазинах мережі «АТБ» по всій Україні. Ми вдячні нашим покупцям за небайдужість. Разом нам вдалося зібрати кошти, які найближчим часом будуть спрямовані на закупівлю необхідного медобладнання для дитячих обласних лікарень України», – розповів директор Всеукраїнського благодійного фонду «АТБ» Сергій Демченко.

Так, лише кілька гривень, які ми з вами витратили, здавалося б, на цікаву дрібничку, стали інвестицією в здоров’я маленьких українців, в тому числі й у нашому місті козацької слави. Ці кошти допоможуть врятувати здоров’я, дадуть шанс на активне життя тим, хто цього потребує найбільше. Отже, не варто недооцінювати важливість навіть однієї гривні –  якщо мільйони постійних клієнтів мережі «АТБ» візьмуть участь в цій акції, нам вдасться врятувати багатьох.

Дитячі лікарні України отримають сучасне обладнання

Найбільший представник українського ритейлу вже понад 25 років послуговується стратегією соціально орієнтованого, патріотичного бізнесу. Гарантуючи у своїх  супермаркетах високу якість товарів за максимально доступними цінами (на 10–15% нижчими за середньоринкові), «АТБ» щедро інвестує в соціальні проєкти.

Дотримуючись принципу відповідального ведення бізнесу, компанія надає всебічну підтримку, в тому числі й фінансову, найбільш незахищеним верствам населення: постраждалим і ветеранам бойових дій на Донбасі, їхнім родинам (станом на сьогодні 580 тис. дітей постраждали від війни на сході нашої країни), внутрішньо переміщеним особам, пенсіонерам, інвалідам, багатодітним сім’ям, дітям, які потребують термінового лікування. Для цього створили Всеукраїнський благодійний фонд «АТБ», який надихає на допомогу як партнерів компанії, так і мільйони українців. Наочним прикладом є масштабна благодійна акція «Дерево життя», яка допомогла зібрати більш як 3 млн грн. на купівлю сучасного обладнання для дитячих лікарень, у тому числі й для закладів у нашій Запорізькій області. Клініки отримали нові наркозні станції високого класу, сучасні ультразвукові сканери,іншу техніку, а маленькі пацієнти дочекалися шансу на здорове життя.

spot_img
Важливо
Схожі новини