Увольнение руководителя Запорожской местной прокуратуры признали незаконным

Сегодня, 8 июля, запорожский прокурор Роман Мазурик поделился важной новостью на своей странице в соцсети Facebook.

Окружной административный суд Киева признал неправомерным приказ генпрокурора Украины  об увольнении Мазурика с должности руководителя Запорожской местной прокуратуры №2.

Суд приказал аннулировать незаконное решение от 22.02.2019 №27 и в ближайшее время восстановить прокурора на занимаемую ранее должность.

«Справедливість все ж таки існує! ?

Рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва від 03.07.2019 визнано протиправним рішення Ради прокурорів України та Наказ ГПУ та зобовязано негайно поновити мене на посаді Керівника Запорізької місцевої прокуратури #2.

??

Приводжу Витяг з тексту Рішення суду:

Позовні вимоги Мазурика Романа Володимировича задовольнити.

Визнати протиправними та скасувати рішення Ради прокурорів України від 20.02.2019 № 17 «Про внесення рекомендації про звільнення Мазурика Романа Володимировича з посади керівника Запорізької місцевої прокуратури № 2 Запорізької області».

Визнати протиправними та скасувати наказ Генерального прокурора України від 22.02.2019 № 27к, яким було звільнено радника юстиції Мазурика Романа Володимировича з посади керівника Запорізької місцевої прокуратури № 2 Запорізької області у зв’язку з неналежним виконанням посадових обов’язків, установлених для відповідної адміністративної посади (пункт 3 частини першої статті 41 Закону України «Про прокуратуру»).

Поновити радника юстиції Мазурика Романа Володимировича на посаді керівника Запорізької місцевої прокуратури № 2 Запорізької області.

Звернути до негайного виконання рішення суду в частині поновлення Мазурика Романа Володимировича на посаді керівника Запорізької місцевої прокуратури № 2 Запорізької області»

 

spot_img
Важливо
Схожі новини