У якому разі супермаркет відшкодує потрійну ціну товару

Літня спека, від якої Запоріжжя потерпає вже більше місяця, становить собою загрозу. Окрім теплового удару, небезпеку можуть представляти й продукти харчування, адже за високої температури вони швидко псуються. Проте приводу для хвилювань не буде, якщо купувати їх у супермаркетах «АТБ». Сьогодні у 259 містах 22 областей України, включаючи й Запорізьку, працюють 1018 дискаунтерів цієї мережі.

Компанія гарантує  цілковиту безпеку товарів, оскільки послуговується сучасною європейською системою перевірки якості продукції. Цікаво, що до аудиту якості «АТБ» долучив навіть власних постійних клієнтів, яких зараз налічується більш як три з половиною мільйони. У всіх супермаркетах мережі, у тому числі й у нашому місті металургів, діє програма «Гарантія свіжості».

Згідно з умовами клієнт, який придбав або навіть просто знайшов на полиці магазину товар, термін придатності якого збіг, може отримати його вартість у трикратному розмірі. «Щодня в магазинах нашої мережі по всій країні купують продукти понад 3 мільйони українців. Вони довіряють нам, що багаторазово збільшує ступінь нашої відповідальності перед ними.  Своїм чесним ім’ям, яке ми заслужили за понад два десятиліття роботи, ми гарантуємо безпеку та якість товарів на полицях наших магазинів», – розповідає заступниця генерального директора ТОВ «АТБ-Маркет» Наталія Шаповалова.

У якому разі супермаркет відшкодує потрійну ціну товару

Кожен із покупців, якого компанія «АТБ-Маркет»  вважає також своїм партнером, може бути ревізором. Щоправда, практика показує, що випадки отримання грошей трапляються украй  нечасто. Знайти на полицях будь-якого дискаунтера «АТБ» протермінований чи не дуже якісний товар майже неможливо.  Компанія впровадила сучасну систему аудиту якості. Маркети «АТБ» з 2017 року проходять сертифікацію на відповідність суворим вимогам  міжнародного стандарту ISO 22000:2005. Він ґрунтується на принципах НАССР (HazardAnalysisandCriticalControlPoints). Контролюють усе: якість отриманої сировини, дотримання рецептури та технологій під час виробництва, наявність належних умов зберігання, транспортування… Тож коли покупець заходить до «АТБ» придбати продукти, він може бути впевненим у їхній якості. Станом на початок літа поточного року сертифікацію пройшли вже 350 магазинів мережі. До речі, наявність такого документа вважається своєрідним знаком якості  у розвинених країнах світу.

Асортимент магазинів мережі сьогодні відповідає європейським стандартам якості та безпеки. Компанія створила власний відділ контролю якості, регулярно проводить незалежні перевірки. З поличок магазинів, у тому числі й у Запоріжжі, щомісяця відбирають  понад тисячу різноманітних товарів, які  відправляють на дослідження до лабораторій. Там фахівці ретельно перевіряють основні фізико-хімічні та мікробіологічні показники зразків, визначають дотримання сучасних стандартіві дегустують продукти. Частіш за все – раз на місяць– у мережі «АТБ» тестують  товари так званої першої групи (швидкопсувні продукти та дитяче харчування).  Не менш уважна  перевірка усіх інших продуктів (друга група) проводиться  щокварталу. Промислові товари проходять випробування раз на півріччя. Також кожного року компанія влаштовує аудит якості у постачальників і виробників.

Отже, окрім більш як п’ятдесятитисячної армії співробітників «АТБ» за якістю та безпекою продуктів ретельно стежать й усі партнери, у тому числі й ми з вами –  покупці.

spot_img
Важливо
Схожі новини