В Запорожской области на руках носили автомобиль (ВИДЕО)

Сегодня, 24-го июня, жители Энергодара заметили довольно странное явление — люди, которые собственными руками несут «Жигули». К слову, автомобиль был открыт, а где хозяин — неизвестно.

Почему так произошло? На проспере Строителей затянулся ремонт дороги, а «ОНУР» постоянно затягивает с работами — говорят, им не платят зарплату, либо же люди попросту портят свежий асфальт. Тем не менее, на финальной стадии работ люди заметили препятствие — автомобиль, который несколько дней подряд стоял без движения. Рабочим надоело ждать и они просто переставили «Жигули».

Как выяснилось, хозяин автомобиля был не в городе и не знал, что проходят дорожные работы.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Працівники «ОНУРа» в Енергодарі посунули авто, яке заважало їм працювати ⠀ ⠀ На даний час в Енергодарі йде ремонт значного шматка дороги по проспекту Будівельників (від поліклініки до магазину «Ассоль»). Всі жителі Енергодара та гості міста встигли помітити, що ремонт асфальтного покриття затягнувся. На жаль, на це впливає ряд факторів: то працівникам не платять зарплатню (бо начебто не вистачає коштів), то погодні умови несприятливі, а то й самі енергодарці вставляють палки в колеса. Часто енергодарці зневажають на важку працю ремонтників та можуть собі дозволити пройтись або проїхатися по свіженькому асфальту. Тим самим зіпсувати його, бо смоляне покриття не встигло охолонути та застигнути. А буває й таке, що енергодарські водії залишають своє авто прямо на місці, де проводяться ремонті роботи. Так, сьогодні, 24 червня 2019 року, працівникам турецької фірми «ОНУР» увірвався терпець. Ремонтники зібралися й власними силами відставили у бік автомобіль, який вже декілька днів стоїть біля медико-санітарної частини Енергодара (подробиці у відео). Скоріше за все, водій не знав, що там плануються ремонтні роботи та на всі вихідні залишив своє авто напризволяще. Чому саме напризволяще, запитаєте ви? Бо всі дверцята автівки були відчиненими і невідомо як могла скластися її доля. Зранку у соціальній мережі Фейсбук з’явилося багато повідомлень про те, аби водіїї забрали свої машини, які заважають ремонту дороги. Вже ближче до обіду, об 11:38, активісти ГО «Громадський контроль» на своїй сторінці у Фейсбук повідомили, що знайшли власника покинутого автомобіля. Чоловік знаходиться десь у рейсі по Україні і до вечора машину забрати не зможе. Також енергодарець попросив вибачення за таке халатне поводження з автомобілем та пообіцяв, що більше так робити не буде. Будемо сподіватися, що енергодарські горе-водії більше не стануть на заваді працівникам турецької компаніїї і «ОНУРівці» якомога швидше закінчать ремонт доріг. Дорогі енергодарці! Пам’ятайте, що це все робиться для вас! Будь ласка, будьте чемними і потерпіть недовго вимушені незручності, аби потім мати змогу їздити європейськими дорогами у рідному Енергодарі! #en_media#insta_dar#mediacentr#media_energodar

Допис, поширений Медіа Центр Енергодар (@media_energodar)

spot_img
Важливо
Схожі новини