Новости Запорожья. Новости политики, общество, криминал

Известный украинский танцор прокатился на байдарке и велосипеде (ФОТО)

53

В Запорожье побывал известный украинский хореограф и танцор.  Соответствующие фото он опубликовал на своей странице в Инстаграмме.

Так, как стало известно, Влад Яма приехал в гости к родителям. Кроме этого он покатался на велосипеде по Хортице и на каяках объехал вокруг острова.

Под фотографией Яма опубликовал стихотворение о Хортице.

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

ХОРТИЦЯ Я не молюсь. Я зроду тут живу В зеленому, дзвiнкому пантеонi. В сторiччями цiлованих долонях Я кроками розхитую траву. Щороку, як весна розкриє браму, Над нею свiтло тьмарять журавлi. Iх стiльки припадало до землi, Що вся вона вцiлована сльозами. Яке над нею осiянне плесо, Якi у серцi спалахи сторiч! У пам’ятi – iконостас облич, Я єсмь сама ця пам’ять безтiлеса. Та не чекайте смутку чи жалю – Я iнша суть, не Божа благодать, Не знаю слiв, не вмiю сумувать, Один лиш спогад здавна я люблю: Вони все тi ж, хоч як Земля старi, Та тiльки боронити нас не вiльнi, I все-таки, лиш душi їхнi виннi, Що скелi оживають на Днiпрi. Потомляться – їм душу дам нову, I хай затиснуть грудочку у жменi, Хай в чужинi помоляться за мене… Я не молюсь. Я зроду тут живу. Марина БРАЦИЛО 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Публикация от VLAD YAMA (@vladyama_official)