Як збудувати успішну кар’єру в Запоріжжі – навчання та працевлаштування

Кожен із запоріжців, хто хоч раз у житті шукав гідну роботу, чудово розуміє, якою непростою справою це є нині. Здебільшого роботодавцям потрібні вже кваліфіковані кадри та ще й бажано із чималим досвідом роботи. Та як же набути цього досвіду, якщо перше робоче місце з гідною зарплатнею отримати украй складно. Однак втрачати надію не варто, оскільки, зокрема і в нашому місті металургів функціонують дискаунтери найбільшої торговельної мережі країни «АТБ-Маркет». Саме тут за європейським зразком безкоштовно навчають своїх робітників, постійно підвищують їхню кваліфікацію та допомагають стрімко будувати успішну кар’єру.

Як збудувати успішну кар’єру в Запоріжжі – навчання та працевлаштування

Загалом у 22 областях України працюють 1011 супермаркетів «АТБ».  Їхній загальний асортимент сьогодні перевищує 3,5 тис. найменувань, близько третини з яких представлено власними виробниками й імпортерами. Та щоб цей велетенський механізм працював злагоджено й гідно та відповідав званню лідера вітчизняного роздрібного ринку (товарообіг мережі «АТБ» минулого року склав майже 104 млрд грн), потрібні зусилля понад 50 тис. добре підготовлених та обізнаних фахівців. Ця цифра постійно зростає, адже минулого року компанія відкрила 80 нових дискаунтерів, провела реконструкцію ще понад 40. Також 2018 року корпорацією «АТБ-Маркет» в Україні було створено більш як  6 тис. нових робочих місць. Роком раніше працевлаштувалися на підприємствах й у магазинах мережі близько 7 тис. нових працівників. Та динамічний розвиток компанії із 25-річним досвідом роботи був би неможливим без постійного підвищення фахових навичок та якісної освіти своїх співробітників.

В «АТБ» вже досить давно зрозуміли: бажаєш мати добре підготовленого менеджера, продавця, логіста, бухгалтера, керівника відділу чи іншого робітника – подбай про це особисто. Ще у 2003 році у сусідньому з нами Дніпрі було відкрито перший власний навчальний центр. У 2011 аналогічний навчально-підготовчий заклад «АТБ» (регіональне відділення головної дніпропетровської філії) з’явився у Києві. Згодом –  в Одесі та Львові.

Нині вже десятки тисяч українців стали випускниками цих навчальних центрів. Тепер саме проходження навчання є обов’язковою вимогою для отримання місця у штаті працівників «АТБ» та побудови успішної кар’єри.  Усі без винятку співробітники компанії, що обіймають адміністративні посади в мережі «АТБ-Маркет», мають за плечима професійну освіту в навчальних центрах компанії.

«Власні навчальні центри – гордість компанії «АТБ-Маркет». На сьогоднішній день вони забезпечують не тільки професійне навчання працівників, а й особистісний розвиток управлінських якостей керівників, зокрема й майбутніх. Адже ми формуємо величезний внутрішній кадровий резерв. Щорічно в наших навчальних центрах підвищують свою кваліфікацію та отримують нові навички понад 4 тис. осіб», – розповідає директор департаменту управління персоналом корпорації «АТБ-Маркет» Олена Федаш.

Окрім того, кожного року більш як 1,5 тис. співробітників корпорації відвідують розвиваючі тренінги та семінари. По завершенні навчання працівник може розраховувати на підвищення. Перспектив у цьому напрямі у величезній корпорації «АТБ-Маркет» незліченна кількість. Адже під цим брендом об’єднано чимало потужних підприємств, які працюють у таких галузях вітчизняного бізнесу, як роздрібна й гуртова торгівля, управління активами, виробництво та продаж продуктів харчування, надання послуг у сфері спорту та відпочинку. Та саме завдяки якісній підготовці кадрів за сучасними інноваційними методиками ці компанії упевнено тримають лідерство у своїх сегментах, зокрема й у Запоріжжі.

spot_img
Важливо
Схожі новини