Не зволікай! Найнижчі у Запоріжжі ціни на весь асортимент до Великодня

Для запоріжців Великдень – це не тільки найбільше православне свято, а ще й гарний привід зібрати за столом найдорожчих людей: родину, близьких, друзів. Смачно пригостити своїх гостей допоможе лідер вітчизняної роздрібної торгівлі, компанія з більш як 25-річним стажем – «АТБ-маркет».

Сьогодні постійними клієнтами мережі дискаунтерів «АТБ» вже стали понад 3,5 млн громадян. Запоріжці також гідно оцінили роботу цих торговельних підприємств.

Не зволікай! Найнижчі у Запоріжжі ціни на весь асортимент до Великодня

Кожному з 1011 маркетів «АТБ» є чим приємно здивувати. До Великодня на полицях магазинів компанії вже є всі продукти, що можуть вам знадобитися. З цінами, які у магазинах «АТБ» нижчі за ринкові на 10–15%, можна зібрати чудовий святковий кошик. Тут є якісні ковбаси, крупи, молочні продукти, яйця, борошно, випічка, олія, овочі, фрукти тощо. Також за доступними цінами пропонують різноманітні форми для випікання, обгортки та фарби для яєць, яскраві прикраси для пасочок, добре ілюстровані книги з рецептами… Загалом у дискаунтерах «АТБ», зокрема й у Запоріжжі, наявні понад три з половиною тисячі найменувань товарів повсякденного попиту та продуктів харчування. Майже третина асортименту – це продукція ВТМ і власний імпорт, отже, коштує значно дешевше. Ціни на деякі групи товарів цього ексклюзивного асортименту нижчі за ринкові на 30%!  Практика таких святкових пропозицій, які неймовірно тішать покупців, заснована на європейському досвіді. В Україні вперше її ефективно впровадив у національних масштабах унікальний вітчизняний дискаунтер «АТБ-маркет», здобувши прихильність і повагу мільйонів задоволених клієнтів. Серед них – мешканці нашого міста, що вже знайомі з найвищими європейськими стандартами якості та філософією економії.

Не зволікай! Найнижчі у Запоріжжі ціни на весь асортимент до Великодня

Важливо, що такі приємні ціни формують аж ніяк не за рахунок якості та безпеки продуктів.  Магазини «АТБ» мають загальновизнаний міжнародний сертифікат відповідності стандарту ISO 22000:2005.

«Особливу увагу приділяємо дотриманню вимог щодо якості та безпеки сировини, кінцевої продукції, екологічним аспектам виробництва», – розповідає заступниця генерального директора ТОВ «АТБ-маркет» Наталія Шаповалова.

Лідер галузі торгівлі України приготував усім особливий подарунок до Великодня – переважну більшість продуктів власного виробництва (так званого ексклюзивного асортименту) в мережі магазинів «АТБ» зараз пропонують за акційними цінами. Якщо брати участь в акціях і  використовувати накопичені бонуси, то можна зекономити навіть 40%. Це вельми приємно, а також вигідно для сімейного бюджету.

Про ефективність обраної стратегії динамічного розвитку компанії «АТБ-маркет» свідчить прихильність мільйонів українців. Загальний товарообіг найпотужнішого гравця на вітчизняному ринку торгівлі за результатами 2018 року становив 103,9 мільярда гривень (разом із ПДВ). Це на 23% перевищило аналогічні фінансові показники попереднього року. За даними ДФС, корпорація «АТБ» очолює першу десятку найбільших платників податків країни – за рік поповнила бюджети різних рівнів, у тому числі й запорізьку скарбницю, на 9,4 млрд грн.

spot_img
Важливо
Схожі новини