Стало известно, почему банкоматы в Запорожской области выдавали резаные купюры

Ранее мы писали о том, что в Пологах Запорожской области люди стали замечать, что некоторые банкоматы выдают резаные купюры.

Эту новость подхватили многие запорожские СМИ.

В пресс-службе «ПриватБанка» сделали заявление по этому поводу. Говорят, что проблему устранили.

«Як з’ясувалося, мова йде про банкомат, розташований в магазині “Технікс” в м. Пологи (Запорізька обл.) по вул. Єдності, 16.

У зв’язку зі скаргами клієнтів, це обладнання вже пройшло перевірку і ремонт (30.01.2019), під час якого фахівці видалили з банкомату сторонні предмети, залишені клієнтами, які і пошкоджували банкноти. Також була замінена “касета”. Після ремонту банкомат пройшов перевірку, в тому числі, інженерами банку – проблеми не виявлені. Проте, у зв’язку з тим, що вийшла публікація, була оформлена заявка на ще одну перевірку банкомату інженерами банку для того, щоб остаточно закрити це питання.

Нагадаємо, при виявленні пошкоджених купюр (не тільки з банкоматів, а взагалі) жителі області можуть звернутися в будь-яку банківську установу для їх заміни. Головна умова – разом з пошкодженими ділянками повинно бути збережено не менше 55 відсотків від початкової площі банкноти, що є світовим стандартом при обміні пошкоджених банкнот.«, — ответили в «Привате».

Источник: Пологовские вести

spot_img
Важливо
Схожі новини