Запорожских школьников научили оказывать первую медицинскую помощь (ВИДЕО)

Вчера, 21 мая, в общеобразовательной школе №100 с учениками провели практическое занятие, которое  давали инспекторы по связям с общественностью совместно с представителями Украинского медицинского центра безопасности дорожного движения и информационных технологий при Минздраве Украины.

Правоохранители изучали с учениками 2-го класса правила поведения на дороге пешеходов, а также анализировали ошибки пешеходов. Ученики 6-го класса практиковались на манекене в проведении сердечно-легочной реанимации и изучали, как помочь пострадавшему в случае кровотечения.

Инспекоры напомнили детям, как и к кому нужно обращаться за помощью в экстренных ситуациях. В конце занятия ученики получили от правоохранителей светоотражающие фликеры в виде браслетов на руку. Об этом сообщила пресс-служба патрульной полиции в Запорожской области.

Подробнее смотрите в сюжете:

Тиждень безпеки дорожнього руху

Людина може потрапити в надзвичайну ситуацію і тоді потрібно вміти швидко та вірно надати першу домедичну допомогу, щоб врятувати життя постраждалому. Саме тому відповідно до плану заходів з проведення Тижня безпеки дорожнього руху вчора інспектори зі зв'язків з громадськістю спільно з представниками Українського медичного центру безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій при МОЗ України провели практичне заняття з учнями Запорізької загальноосвітньої школи №100. Молодші учні 3-го класу з правоохоронцями вивчали основні правила поведінки на дорозі для пішоходів, згадали види пішохідних переходів та проаналізували основні помилки пішохода. Учні 6-го класу мали змогу попрактикуватись на манекені в проведенні серцево-легеневої реанімації та вивчали як допомогти постраждалому у разі кровотечі. Також правоохоронці нагадали як і до кого можна звернутись по допомогу у разі виникнення небезпечної ситуації. Наприкінці заняття малеча отримала від правоохоронців світловідбиваючі флікери у вигляді браслетів на руку.#zaporizhiapolice#Діти#

Опубліковано Патрульна поліція Запорізької області 22 травня 2018 р.

spot_img
Важливо
Схожі новини