На Хортицу заграничные дубы съехались сажать со всей Украины (ВИДЕО)

Вчера, 21 апреля, в Запорожье на острове Хортица состоялась церемония высадки дубов и установка памятного знака в честь павших в АТО украинских воинов.

В рамках украинского-литовского проекта, объединившего усилия ветеранов, воинов, общественных активистов и волонтеров обоих государств, участники мероприятия высадили огромное количество — 2100 дубов, подаренных Литвою.

Этот день стал важным не только для города, но и для всей Украины. Тысячи людей из разных уголков нашей страны посадили деревья, сделали свой вклад в возрождение  острова Хортица.

????#ВідродиХортицю ????

????#ВідродиХортицю ????21 квітня у Запоріжжі на острові Хортиця відбулась церемонія висадження дубів та встановлення пам’ятного знаку на честь полеглих в АТО українських воїнів. У рамках українсько-литовського проекту, що об’єднав зусилля ветеранів, вояків, громадських активістів та волонтерів обох держав, учасники заходу висадили нереальну кількість — 2100(!) дубів, подарованих Литвою.????????????????????Цей день став важливим не тільки для міста, а й для всієї України. Тисячі людей з різних куточків нашої Батьківщини посадили дерева ????, зробили свій вклад у відродження саркального для українства місця — острову Хортиця. Тільки разом ми сила! ✊——???????? — Національний корпус Запоріжжя???? — Наш Telegram: t.me/nationalcorpszp ???? — Instagram: instagram.com/nationalcorpszp/

Опубліковано Національний корпус Запоріжжя 22 квітня 2018 р.

spot_img
Важливо
Схожі новини