Запорожские автолюбители: «Я паркуюсь как…хочу» (ВИДЕО)

Житель Запорожья припарковал свой автомобиль на месте для инвалидов без обоснованных причин.

Инцидент произошел в Бородинском микрорайоне города во вторник, 30 января. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции в Запорожской области.

Мужчина поставил свою «Тойоту» на месте для парковки инвалидов. По его словам, он хотел оставить машину ближе ко входу в гипермаркет.

Своей вины нарушитель не признает. Автолюбитель получил постановление, согласно которому он должен оплатить штраф в размере от 1020 до 1700 гривен.

Патрульні Запоріжжя нагадують про ПДР любителям паркуватись на місцях для інвалідів

Патрульні Запоріжжя нагадують про ПДР любителям паркуватись на місцях для інвалідівНещодавно біля самісінького входу до гіпермаркету охоронці порядку помічають автомобіль Toyota Land Cruiser. Водій автомобіля не виконав дії знаку 5.38 “місця для стоянки” з табличкою 7.17 ПДР, що позначають паркування автомобілів на місцях для інвалідів. Через певний час з’являється водій, чоловік свою провину не визнає.Такі спеціальні паркувальні місця є досить зручними, на його думку, адже розташовані одразу біля входу до торговельного центру. За свою легковажну поведінку водій отримав постанову за ч.6 ст. 152-1 (Паркування на місцях для людей з інвалідністю на спеціально відведених майданчиках) КУпАП. Санкція статті за відповідне правопорушення передбачає стягнення у розмірі від 1020 до 1700 гривень.Нагадуємо, 26-о жовтня 2017-о року набули чинності зміни в ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху) і 265-2 (Тимчасове затримання транспортних засобів) КУпАП щодо евакуації з місць зупинки, стоянки та паркування для осіб з обмеженими можливостями.На сьогодні за ч.6 ст. 152-1 КУпАП – 3 та ч.5 ст.122 – 9 автолюбителів паркування на місцях для людей з інвалідністю отримали від патрульних штрафи та мають сплатити від 60 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1 020 – 1 700 гривень).Тож, закликаємо водіїв дотримуватись правил паркування, а інакше: Став на місце для інваліда — шукай автомобіль на штрафмайданчику!#zaporizhiapolice #поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль #мояноваполіція #zappolice

Опубліковано Патрульна поліція Запорізької області 1 лютого 2018 р.

spot_img
Важливо
Схожі новини