В Днепре перекрыли канал поставки наркотиков из Запорожья (ФОТО, ВИДЕО)

В Днепре перекрыли канал наркотрафика из Запорожья. Об этом на своей странице в соцсети сообщил глава Нацполиции в Днепропетровской области Виталий Глуховеря.

В Днепре перекрыли канал поставки наркотиков из Запорожья (ФОТО, ВИДЕО)

Вчера, 29 января, сотрудники полиции изъяли у 43-летнеге мужчины 4,5 кг маковой соломки. Задержанный привез наркотическое вещество из Запорожья в Никополь.

Изъятое отправили на экспертизу.

Поліція перекрила канал постачання макової соломки до Дніпропетровської області

#Поліція перекрила канал постачання макової соломки до Дніпропетровської області29 січня співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП в Дніпропетровській області ????‍♂????‍♀затримали 43-річного чоловіка з 4,5 кг макової соломки. За цінами «чорного ринку» така кількість наркотику коштує близько 70 тис. гривень.Раніше судимий зловмисник зізнався, що придбав наркотик у м. Запоріжжя, привіз їх до Нікополя, щоб у подальшому перевезти до м. Покров та продати. Наркотичну речовину???? вилучили та направили на експертизу. ◼Стосовно чоловіка вирішується питання про обрання запобіжного заходу та вручення повідомлення про підозру за ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Опубліковано Національна поліція — Дніпропетровська область 30 січня 2018 р.

spot_img
Важливо
Схожі новини