В Запорожье нарушитель попытался надуть полицейских (ВИДЕО)

В Запорожье нарушитель ПДД попытался обмануть полицейских. Когда его поймали копы, он попытался свалить всю вину на товарища. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Запорожья.

Патрульные заметили автомобиль Nissan, который ехал по дороге, игнорируя дорожные знаки. Копы остановили автомобиль в районе ул. Запорожской и попросили мужчину, который находился за рулем, предъявить документы. Он выполнил данную просьбу, однако при этом утверждал, что не находился за рулем в момент нарушения ПДД. По его словам, автомобиль ему только что подогнал знакомый. Также он утверждал, что его оскорбляли сотрудники патрульной полиции, и отказывался подписывать протокол.

В итоге полицейским удалось доказать, что мужчина говорил неправду.

Водій порушив ПДР та стверджував патрульним, що за кермом перебував його товаришПатрульні поліцейські на Прибережній магістралі побачили транспортний засіб Nissan, який порушив ПДР та не виконав вимоги дорожнього знака рух по смугах, а саме зі смуги, яка вказує рух прямо, здійснив рух ліворуч.Інспектори прослідували за автомобілем. На вулиці Запорізькій екіпаж підійшов до автомобіля, в салоні перебував лише водій. Керманич надав відповідні документи патрульним для перевірки. Але під час складання адміністративних матеріалів, почав стверджувати що його товариш щойно підігнав йому автомобіль, і він не керував даним транспортним засобом. Згодом біля транспортного засобу він почав стверджувати, що патрульні його ображали, і зовсім заблокували його автомобіль. В результаті порушник відмовився підписувати та отримувати копію постанови за ч.1 ст. 122 КУпАП (порушення знаків). Після розгляду справи водій написав скаргу. Але отримавши відповідь, де було сказано: «на момент вчинення правопорушення за кермом був саме Він, а не знайомий». Пояснення які надав водій з приводу цієї ситуації, за результатами перевірки, не відповідають дійсності.#zappolice #поліціязапоріжжя #патрульнаполіція #патруль ‪#мояноваполіція‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬

Опубліковано Патрульна поліція Запоріжжя 27 вересня 2017 р.

spot_img
Важливо
Схожі новини