Запорожские военные спасали грузовик из западни (ВИДЕО)

Бойцы воинской части 3029, которая дислоцируется в Запорожье, помогли водителю фуры. Он не справился с управлением и его авто перевернулось, сообщается на странице воинской части в Facebook.

Авария произошла 5 сентября на трассе Киев-Чоп возле Новгород-Волынского. Гвардейцы зенитной батареи 9-го полка оперативного назначения, которые направлялись на общевойсковой полигон на тактические учения, задействовали армейские тягачи, чтобы вытащить фуру. Ни водитель фуры, ни сам автомобиль не пострадали.

Гвардійці військової частини 3029 допомогли водію вантажівки, який потрапив у ДТП5-го вересня на трасі Київ-Чоп поблизу Новгород-Волинського водій вантажівки не впорався с керуванням у результаті чого автомобіль перевернувся. Гвардійці зенітної батареї 9-го полку оперативного призначення, які прямували до загальновійськового полігону на тактичні навчання, першими відгукнулись на прохання допомогти. За декілька хвилин була перекрита дорога, після чого бійці за допомогою двох тягачів перевернули вантажівку. Після цього дуже обережно автомобіль був витягнутий на трасу. Свідками цієї події стало багато людей, які бурхливими оплесками подякували бійцям Національної гвардії. Постраждалих під час події не було, автомобіль залишився цілий, а зенітники благополучно прибули до військового полігону. Анатолій Гололобов

Опубліковано Військова частина 3029 НГУ 6 вересня 2017 р.

spot_img
Важливо
Схожі новини