Срочно! В Запорожье на Хортице похитили известного запорожского волонтера (ФОТО)

В Запорожье полтора  часа назад произошел чрезвычайный случай — неизвестные на лодке зелёного цвета похитили волонтёра Asia Willis. Об этом на его странице в Фейсбуке написал гендиректор заповедника Максим Остапенко.

«SOS! SOS! SOS! Півтори години назад на Хортиці викрадено відомого запорізького волонтера Asia Willis (Топоренко Олег Петрович).
Обставини: під час патрулювання південної частини Хортиці він відійшов від основного складу служби режиму заповідника. Підійшов до компанії, яка відпочивала із вогнищем. Він почав фотографувати на фотоапарат. Його примусом запхали до човна зеленого кольору без опізнавальних знаків. Чоловік, що це бачив, сказав, що вони вказували йому якісь посвідчення. Човен Олега Asia Willis залишений без догляду разом із телефонами.
Повідомлено Райвідділ, Водна поліція.
Прохання до усіх, хто на воді в районі південної частини острову, або Нижньої Хортиці, або Розумовки-Канівського, звертати увагу на човни, що йдуть поруч!
Можливо ми маємо справу з «правоохоронцями» на завданні.
15:24 Остання інформація, начебто якісь полі-міліціянти «відвезли» його в порт і «висадили» — човен і машина знаходяться на Хортиці. Місце знаходження Олега невідоме», — пишет Максим Остапенко.

Срочно! В Запорожье на Хортице похитили известного запорожского волонтера (ФОТО)

spot_img
Важливо
Схожі новини